Zanimljivosti

Tragična životna priča Keanu Reevesa



~ Kada je imao samo tri godine, njegov je otac napustio obitelj. Još tri godine s njim je održavao kontakt no, kada je napunio šest godina njihov je odnos u potpunosti prekinut.

~Njegov najbolji prijatelj River Phoenix predozirao se 1993., u dobi od 23 godine.

~Pet godina nakon smrti Phoenixa, 1998. godine glumac je upoznao Jennifer Syme. Ubrzo su se zaljubili i već iduće godine Jennifer je nosila njihovu kćer. Nažalost, u osmom mjesecu trudnoće Jennifer je izgubila dijete. Smrt njihove kćerkice ih je razdvojila, no ostali su dobri prijatelji. Nažalost, samo 18 mjeseci kasnije Jennifer je poginula u automobilskoj nesreći.

 ~Nakon što joj je dijagnosticirana leukemija, Keanu je postao skrbnik svoje sestre.

Tijekom njezina desetogodišnjeg liječenja nebrojeno je puta donirao novac bolnicama i udrugama za borbu protiv raka. Keanu je veliki humanitarac. U Hollywoodu je poznat po tome što je uvijek davao više nego što bi itko očekivao, posebno ljudima koji su mu pomagali u izgradnji glumačke karijere. Tako je od sveukupno 114 milijuna dolara zarađenih tijekom snimanja Matrixa, čak 80 milijuna dao ekipi za specijalne efekte i šminku. Također je dobrovoljno pristao na manji honorar u filmovima


TOP 10 Filmova Keanu Reevesa vidi  OVDJE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Filmske Preporuke Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: follow777. Pokreće Blogger.