Zanimljivosti

Poznate ličnosti koje su otišle malo predaleko sa svojim filmskim ulogama

Heath Ledger


Heath Ledger u filmu "Vitezu tame" za ulogu Jokera doslovno je pokušao postati lud- zaključavao se u sobu i forsirao insomniju. Čak je i pisao dnevnik, ali kao Joker. Mnogi vjeruju da ga je upravo sve to dovelo do ovisnosti o tabletama i tragične smrti.

Christian Bale


Christian Bale u Mašinistu- za ovu ulogu Christian Bale se doslovno pretvorio u kostura. Ironija njegove žrtve jest činjenica da kada gledate film, njegov jezovit izgled je samo trik bez kojeg je film lako mogao biti snimljen.

Robert De Niro


Robert De Niro u Razjarenom biku je napravio upravo suprotno od Christiana Bale-a.Za ulogu u filmu Razjareni Bik se udebljao kako bi savršeno odglumio bivšeg boksača koji postaje stand- up komičar. Također je živio i radio sa Jake LaMottom.

Tom Hanks


Tom Hanks u Brodolomu života  za ulogu Robinsona Crusoea Hanks je izgubio 25 kila. Dobio je infekciju opasnu po život.

Kate Winslet


Kate Winslet je svoju ulogu Hanne Schmitz u filmu "Žena kojoj sam čitao" je toliko ozbiljno shvatila  da su joj trebali mjeseci kako bi se vratila u stvarnost.

Natalie Portman


Natalie Portman ne voli metodnu glumu, ali je za ulogu balerine u Crnom Labudu smršavila 10 kilograma. Također, cijelu godinu prije snimanja vježbala je balet.

Dustin Hoffman


Dustin Hoffman za flm "Marathon Man", kako bi bio uvjerljiv trkač umješan u špijunske igre ,mnamjerno si je  uskraćivao san kako bi potaknuo paranoju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Filmske Preporuke Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Autor slika teme: follow777. Pokreće Blogger.